Våra tjänster

Sweet Communication erbjuder ett komplett utbud av tjänster som vårdar kunddialogen.

Kundservice

Vi erbjuder kompletta lösningar för kundservice via telefon, live chatt och e-post. Genom vårt kundservicesystem kan vi enkelt anpassa tjänsten efter ditt företags och dess kunders behov. Samtlig feedback dokumenteras så att ni kan utveckla ert erbjudande.

Kundlojalitet

Att rekrytera en ny kund kostar fem gånger mer än att behålla en. Med andra ord är det lättare och billigare att behålla kunder än att skaffa nya. Vi lägger mycket kraft på att lyssna på befintliga kunder för att den vägen kunna förbättra dialogen mellan ert företag och dess kunder.

Kvalitetskontroll

Ni ska kunna lita på att vårt arbete med era kunddialoger håller hög kvalitet, även över tid. Därför stämmer vi alltid av arbetet med dagliga kvalitetskontroller.

Telemarketing

Vi skräddarsyr kampanjer för ert erbjudande baserade på de behov det löser för era kunder. Oavsett det är kall-, kors eller tilläggsförsäljning – vi kan sköta era säljdialoger på alla plan.

Mötesbokning

Vi har mångårig erfarenhet av nykundsbearbetning och mötesbokning. Låt oss boka era möten och koncentrera dig istället på att stänga affären. Vi lovar att det kommer öka er lönsamhet.

Marknadsundersökning

Vi hjälper er att kartlägga behov och åsikter, oavsett det handlar om att förbättra ert erbjudande eller bedöma en ny målgrupp. Vi tar hand om allt – från utformande av frågeformulär till analys av resultaten.

GDPR

Vi hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR-lagen).